Στη δημοσιότητα η ετήσια έκθεση του Γενικού Ελεγκτή

Στη δημοσιότητα η ετήσια έκθεση του Γενικού Ελεγκτή

Παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η ετήσια έκθεση του Γενικού Ελεγκτή για το 2017.

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης  στις 9:00 το πρωί της Πέμπτης (24/1) βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για να παραδώσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ετήσια έκθεσή του για το 2017.

Η έκθεση αποτελείται από πενήντα οκτώ σελίδες.

Σε αυτές, ο Γενικός Ελεγκτής αναφέρεται μεταξύ άλλων στον τελικό απολογισμό του κρατικού προϋπολογισμού και στην δημοσιονομική του έκθεση.

Επίσης, αναφέρεται σε προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και στους ελέγχους των δημοσίων και άλλων οργανισμών.

Δείτε την έκθεση πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE