ΠΑΦΟΣ: Έπιανε λεφτά νοικιάζοντας πάντα το ίδιο διαμέρισμα - Είχε ήδη ένοικους

ΠΑΦΟΣ: Έπιανε λεφτά νοικιάζοντας πάντα το ίδιο διαμέρισμα - Είχε ήδη ένοικους

Μία γυναίκα, ηλικίας 38 ετών, συνελήφθη την Τετάρτη (23/1) σε σχέση με υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 38χρονη φέρεται να εμπλέκεται σε τρεις υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, οι οποίες διεπράχθησαν το τελευταίο διάστημα στην Πάφο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να απέσπασε χρηματικά ποσά από τρεις διαφορετικές γυναίκες με σκοπό την ενοικίαση ενός δικού της διαμερίσματος, το οποίο ωστόσο ήταν ήδη νοικιασμένο.

Η 38χρονη συνελήφθη, τέθηκε υπό κράτηση και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένταση στη Βουλή- «Ήρθαμε για τα χωριά μας που κάηκαν και δεν το σέβεστε»

Ένταση στη Βουλή- «Ήρθαμε για τα χωριά μας που κάηκαν και δεν το σέβεστε»

Εντάσεις και αποχωρήσεις στη συνεδρίαση των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Περιβάλλοντος, που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή.  

BEST OF TOTHEMAONLINE