Συγκεκριμένα, στις 30 Νοεμβρίου, 2018, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 77χρονο κάτοικο Λεμεσού ότι, στις 27 Νοεμβρίου, είχε συναντηθεί έξω από την οικία του με τον 27χρονο, όπου κατέληξαν σε συμφωνία όπως ο τελευταίος επιδιορθώσει τη στέγη της κατοικίας του παραπονούμενου για το ποσό των €3,300.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 27χρονος επέστρεψε στην οικία του παραπονούμενου στις 28/11/2018 με άλλο πρόσωπο. Την ίδια μέρα, ο παραπονούμενος αναχώρησε από την οικία του χωρίς να κλειδώσει, αφήνοντας στο υπνοδωμάτιό του, το χρηματικό ποσό των €600.
Όταν επέστρεψε ο 77χρονος, έδωσε στον 27χρονο το συμφωνηθέν ποσό των €3,300 και αναχώρησε ξανά από το σπίτι. Όταν επέστρεψε αργότερα την ίδια μέρα στην οικία του, διαπίστωσε ότι η επιδιόρθωση στην στέγη του δεν είχε γίνει, ενώ την επόμενη ημέρα, 29/1/2018 διαπίστωσε ότι έλειπε και το ποσό των €600.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 6.40 το απόγευμα της Τετάρτης (23/1) στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, όπου επιχειρούσε να μεταβεί στις κατεχόμενες περιοχές.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Πλανόδιοι αλλοδαποί κτυπούν πόρτες σπιτιών – Ξεγέλασαν ήδη αρκετό κόσμο