Στο Προεδρικό οι δικαστές του Ανωτάτου

Στο Προεδρικό οι δικαστές του Ανωτάτου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, αναμένεται να έχουν την Πέμπτη (24/1) οι δικαστές του Ανωτάτου.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη εδώ και καιρό και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:45 το απόγευμα της Πέμπτης (24/1) και αναμένεται να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την κρίση στην δικαιοσύνη.

Ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει ότι ο Ιωνάς Νικολάου θα παρουσιάσει νομοσχέδια για την ρύθμιση της δικαιοσύνης μετά από νομοτεχνική επεξεργασία, στους δικαστές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE