Στο Προεδρικό οι δικαστές του Ανωτάτου

Στο Προεδρικό οι δικαστές του Ανωτάτου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, αναμένεται να έχουν την Πέμπτη (24/1) οι δικαστές του Ανωτάτου.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη εδώ και καιρό και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:45 το απόγευμα της Πέμπτης (24/1) και αναμένεται να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την κρίση στην δικαιοσύνη.

Ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει ότι ο Ιωνάς Νικολάου θα παρουσιάσει νομοσχέδια για την ρύθμιση της δικαιοσύνης μετά από νομοτεχνική επεξεργασία, στους δικαστές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE