Οι ομάδες που προκρίθηκαν – Το πανόραμα του κυπέλλου

Οι ομάδες που προκρίθηκαν – Το πανόραμα του κυπέλλου

Την πρόκρισή τους στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος εξασφάλισαν την Τετάρτη Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Μετά τους ΠΑΟΚ και Πανιώνιο την Τρίτη, άλλες τέσσερις ομάδες «κλείδωσαν» το εισιτήριό τους για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ατρόμητος μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης έκανε το 2/2 στο Περιστέρι (2-1) και τσέκαρε το εισιτήριό του για την επόμενη φάση.

Στη ματσάρα της αγωνιστικής ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μεγάλη εντός έδρας νίκη – πρόκριση με 5-3 επί της ΑΕΛ παρά την ήττα με 3-2 στο «AEL FC Arena».

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ δεν είχε όρεξη για… αστεία και με σόου των Λιβάγια και Γκάλο, σκόρπισε με 5-0 τον Κισσαμικό και πήρε την πρόκριση για τους «8» του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ποντένσε έφτασε στη νίκη με 3-1 κόντρα στην Ξάνθη, πετώντας τους ακρίτες εκτός διοργάνωσης σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Τα σημερινά αποτελέσματα:
Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 2-1
Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα 5-3
ΑΕΚ – Κισσαμικός 5-0
Ολυμπιακός – Ξάνθη 3-1

Πέμπτη 24/1/19
17:15 ΟΦΗ – Εργοτέλης (1-1)
19:30 Παναθηναϊκός – Λαμία (0-1)

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.