Υπέβαλε την παραίτησή της η Κύπρια δημοσιογράφος – Την κέρδισε το Ευρωκοινοβούλιο

Υπέβαλε την παραίτησή της η Κύπρια δημοσιογράφος – Την κέρδισε το Ευρωκοινοβούλιο

Η Νατάσα Ιωάννου την Τετάρτη, 23/1, υπέβαλε την παραίτησή της στο κανάλι του Αρχαγγέλου.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση την περασμένη εβδομάδα ότι η Νατάσα Ιωάννου θα ακολουθούσε την πεπατημένη της Κατερίνας Χριστοφίδου και πως θα εγκατέλειπε την δημοσιογραφία, αποδεχόμενη την πρόταση της ΕΔΕΚ, για να κατέβει στις ευρωεκλογές ως υποψήφια.

Σε επικοινωνία που είχε εκείνη την περίοδο το ThemaOnline με την δημοσιογράφο του OMEGA, η Νατάσα Ιωάννου δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει, ούτε και να διαψεύσει τις φήμες, προφανώς γιατί μέχρι τότε δεν είχε λάβει την απόφασή της.

Σχετικό άρθρο: Πώς απάντησε η Νατάσα Ιωάννου σχετικά με την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πηγές που φθάνουν στο ThemaOnline η Νατάσα Ιωάννου την Τετάρτη, 23/1, υπέβαλε την παραίτησή της στο κανάλι του Αρχαγγέλου, αποδεχόμενη την πρόταση της ΕΔΕΚ για να κατέβει ως υποψήφια στις ευρωεκλογές.

Νατάσα Κακούτση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.