VIDEO – Τζιωνής και Χατζηξενοφώντος εντός της οικίας – Έμειναν στο περιπολικό Σάρα και Λευτέρης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VIDEO – Τζιωνής και Χατζηξενοφώντος εντός της οικίας – Έμειναν στο περιπολικό Σάρα και Λευτέρης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εντός της οικίας του ζεύγους Χατζηγεωργίου, οδηγήθηκαν ο Λοΐζος Τζιωνής και Μάριος Χατζηξενοφώντος, οι οποίοι φέρονται να ήταν τα δύο πρόσωπα που εισήλθαν σ’ αυτή την ημέρα του φόνου.

Της Γεωργίας Παππούτα

Μπήκαν στην οικία για υπόδειξη σκηνών τα δύο πρόσωπα που τοποθέτησαν τον εαυτό τους στην σκηνή του εγκλήματος της οδού Ζαλόγγου.

Λευτέρης Σολωμού και Σάρα Σιάμς, όταν οι υπόλοιποι δύο εισήλθαν στην οικία, παρέμειναν στο περιπολικό.

Σημειώνεται ότι Λευτέρης και Σάρα ήταν σε διαφορετικό περιπολικό από τους υπόλοιπους. 

Προτού κληθούν οι δύο να εισέλθουν στο σπίτι, έγινε αυτοψία σε άλλες σκηνές που υπέδειξε ο Λοΐζος Τζιωνής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE