Mε ΠΟΙΟΥΣ είναι ο Αντρέας Παντελή;

Mε ΠΟΙΟΥΣ είναι ο Αντρέας Παντελή;

Προκάλεσε εντύπωση και σχολιάζεται η προχθεσινή τοποθέτηση του Αντρέα Παντελή, σε εκπομπή της Cytavision. 

O πρόεδρος της Ανόρθωσης, είπε ότι έχει κουράσει το σύστημα διεξαγωγής με πλέι οφ και πρότεινε να δοκιμαστεί πρωτάθλημα μόνο με κανονική περίοδο, αλλά με 16 ομάδες. 

Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης, λογικά συμφωνεί με τον ηγέτη της Κυρίας, ότι θα πρέπει να καταργηθεί η δεύτερη φάση, αλλά διαφωνούν οι περισσότεροι με την εισήγηση του να… αυξήσουμε τις ομάδες κατά τέσσερις! 

Τέτοιες δημόσιες τοποθετήσεις γίνονται (συνήθως) από προέδρους και παράγοντες μικρομεσαίων ομάδων. Γι’ αυτό και… ξάφνιασε ο Παντελή, ακόμα και υποστηρικτές της Κυρίας! 

Διερωτώνται μάλιστα πολλοί, τελικά με ποιους είναι ο πρόεδρος της Ανόρθωσης; 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE