Το παιχνίδι της ΧΡΟΝΙΑΣ μέχρι το ΕΠΟΜΕΝΟ!

Το παιχνίδι της ΧΡΟΝΙΑΣ μέχρι το ΕΠΟΜΕΝΟ!

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει αύριο (23/1) την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» για την φάση των 16 του Κυπέλλου.

Θυμίζουμε πως το πρώτο παιχνίδι έληξε 2-3 υπέρ των βυσσινί και έτσι απέκτησαν πλεονέκτημα πρόκρισης στα προημιτελικά του θεσμού. Η Ανόρθωση όμως ξέρει πως αν παρουσιαστεί όπως πρέπει ναι μεν έχει να αντιμετωπίσει ένα καλό σύνολο όπως η ΕΝΠ αλλά έτσι θα αυξήσει τις πιθανότητές της για να φτάσει στην ανατροπή.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο καθώς θα είναι το χειρότερο σενάριο για το συγκρότημα του Γιούργκεν Στρέπελ να βγει εκτός Κυπέλλου από τους 16 και να κυνηγάει δια μέσου του πρωταθλήματος μόνο το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σήμερα (22/1) η Κυρία ανακοίνωσε την αποστολή της (δείτε ΕΔΩ) και μέσα σε αυτήν είναι και οι Ράγιος – Ντούρις με αποτέλεσμα η Αμμοχωστιανή ομάδα να έχει επιπλέον δύο επιλογές σε αυτό το κρίσιμο ματς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE