ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το παιχνίδι της ΧΡΟΝΙΑΣ μέχρι το ΕΠΟΜΕΝΟ!

Το παιχνίδι της ΧΡΟΝΙΑΣ μέχρι το ΕΠΟΜΕΝΟ!

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει αύριο (23/1) την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» για την φάση των 16 του Κυπέλλου.

Θυμίζουμε πως το πρώτο παιχνίδι έληξε 2-3 υπέρ των βυσσινί και έτσι απέκτησαν πλεονέκτημα πρόκρισης στα προημιτελικά του θεσμού. Η Ανόρθωση όμως ξέρει πως αν παρουσιαστεί όπως πρέπει ναι μεν έχει να αντιμετωπίσει ένα καλό σύνολο όπως η ΕΝΠ αλλά έτσι θα αυξήσει τις πιθανότητές της για να φτάσει στην ανατροπή.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο καθώς θα είναι το χειρότερο σενάριο για το συγκρότημα του Γιούργκεν Στρέπελ να βγει εκτός Κυπέλλου από τους 16 και να κυνηγάει δια μέσου του πρωταθλήματος μόνο το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σήμερα (22/1) η Κυρία ανακοίνωσε την αποστολή της (δείτε ΕΔΩ) και μέσα σε αυτήν είναι και οι Ράγιος – Ντούρις με αποτέλεσμα η Αμμοχωστιανή ομάδα να έχει επιπλέον δύο επιλογές σε αυτό το κρίσιμο ματς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top