ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με άρωμα Μιλόγεβιτς και βαριά ήττα! (ΦΩΤΟ)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με άρωμα Μιλόγεβιτς και βαριά ήττα! (ΦΩΤΟ)

Ο Ακρίτας Χλώρακας ενημερώνει…

«Μια καλή προπόνηση για την ομάδα μας που έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα με 8-1.
Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αλλά παρόλα αυτά έγινε ένα αθλητοπρεπεστο φιλικό και ήταν μια γερή προπόνηση.
Ξεχωριστή εμπειρία για όλους μας στον Ακρίτα.
Το γκολ της τιμής Ο Τοτης Λουκαιδης.
Η ομάδα μας συνεχίζει από αύριο την προετοιμασία για το δύσκολο αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο την Καρμιωτισα το σαββατο.
ΑΚΡΙΤΑΣ 1971».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.