Το παλεύει για μεταγραφή-ΕΚΠΛΗΞΗ ο «Καραβίδας»! – Τι αποκάλυψε για Σαντίκ

Το παλεύει για μεταγραφή-ΕΚΠΛΗΞΗ ο «Καραβίδας»! – Τι αποκάλυψε για Σαντίκ

Μιλώντας στον Super Sport FM, ο Πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας», ανέφερε ότι προσπαθεία να φέρει στην Κύπρο έναν παίκτη που αν έρθει, θα κάνει αίσθηση.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Εξετάζει κάποιες περιπτώσεις ο κ. Χατζηλούκας για τον αντικαταστάτη του Σαντίκ και περιμένουμε να μας ανάψει το πράσινο φως για τα περαιτέρω.

Δεν εξετάζουμε κάτι από την Κύπρο. Μιλάμε όμως με έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην Κύπρο και αν τον πείσουμε να έρθει, θα είναι έκπληξη. Δεν είναι ελεύθερος, αλλά έχει συμβόλαιο με την ομάδα του».

Επίσης, αποκάλυψε για τον Σαντίκ ότι:

«Είναι ένας μάγκας και μας είπε ότι θα έρθει για να κλείσει την καριέρα του στην Δόξα. Μας είπε ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE