Έχασε το χέρι της ενώ κολυμπούσε – Της το έκοψε προπέλα βάρκας – VIDEO

Έχασε το χέρι της ενώ κολυμπούσε – Της το έκοψε προπέλα βάρκας – VIDEO

Σε φρικιαστικό ατύχημα ενεπλάκη 32χρονη κοπέλα ενώ κολυμπούσε σε λίμνη στο hens night της.

Η 32χρονη νοσοκόμα, Kristina Dejesus, κολυμπούσε την λίμνη Travis στο Όστιν του Τέξας, όταν το δεξί της χέρι κόπηκε από την προπέλα του κινητήρα της βάρκας που έπλεε δίπλα της.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2017 καθώς βρισκόταν σε ολιγοήμερο ταξίδι με τις φίλες της, λίγες μέρες πριν τον γάμο της.

Η άτυχη γυναίκα δεν συνειδητοποίησε πως έχασε το χέρι της, ενώ το διαπίστωσε έντρομη όταν την ανέσυραν από τα νερά της λίμνης.

Η νεαρή νοσοκόμα είπε στις φίλες της να ασκήσουν πίεση πάνω στην πληγή και να κρατήσουν τα πόδια της ψηλά, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Άμεσα η νεαρή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ελικόπτερο όπου μπήκε άμεσα στο χειρουργείο.

Τώρα η 32χρονη Kristina Dejesus ζει με ένα μηχανικό χέρι, το οποίο ελέγχεται εν μέρει από τους μυς του σώματός της, ενώ μεγάλο της στήριγμα ο 35χρονος σύζυγός της Blas Barquin.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE