ΚΟΣΜΟΣ

Σε «κίτρινο συναγερμό» η Ρουμανία

Σε «κίτρινο συναγερμό» η Ρουμανία

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ρουμανίας (ANM) εξέδωσε την Τρίτη 22/01 Κίτρινο Συναγερμό για χιονοθύελλες και χιονοπτώσεις σε επτά περιφέρειες της Ρουμανίας και προειδοποίηση για χιονόπτωση και βροχές για την υπόλοιπη χώρα που θα ισχύουν μέχρι το πρωί της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την ΑΝΜ,  τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα εκδηλωθούν από σήμερα, 22 έως και αύριο, 23 Ιανουαρίου, θα συνοδεύονται από ανέμους που θα φθάσουν τα 90 χλμ/ώρα.

Ισχυρές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στις επτά περιφέρειες και θα είναι περισσότερο έντονες στα νότια Καρπάθια.

Οι περιφέρειες στις οποίες αναμένεται να εκδηλωθούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα και οι ισχυρές χιονοπτώσεις είναι οι Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Caras-Severin, Prahova και Dambovita.

ΤηνΤετάρτη 23 Ιανουαρίου, στο νότιο και δυτικό τμήμα της χώρας θα σημειωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top