ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορούμενος έβριζε αστυνομικό μπροστά από δικαστή – «Πάρτε τον να ηρεμήσει»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορούμενος έβριζε αστυνομικό μπροστά από δικαστή – «Πάρτε τον να ηρεμήσει»

Ένταση προκλήθηκε σε δικαστική αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας την Τρίτη 22/1 όταν κατηγορούμενος ξεκίνησε να βρίζει αστυνομικό άνευ λόγου και αφορμής.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης διάρρηξης, στην οποία εμπλέκεται ο κατηγορούμενος.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πρόκειται για νεαρό άντρα, με καταγωγή από τον Πόντο, ο οποίος ενώ βρισκόταν στο κατηγορητήριο ξεκίνησε να βρίζει αστυνομικό, με τον δικαστή να προσπαθεί μάταια να τον ηρεμήσει.

Ο κατηγορούμενος, συνέχισε απτόητος να βρίζει στην αγγλική τον αστυνομικό, με τον Δικαστή τελικά να ζητά από τους αστυνομικούς όπως τον «πάρουν έξω μέχρι να ηρεμήσει» και να διατάζει την προσωρινή κράτηση του μέχρι ωσότου να ηρεμήσει, ώστε να συνεχιστεί αργότερα η εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE