ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναπάντεχη εξέλιξη - Στο χειρουργείο ο 57χρονος ύποπτος

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναπάντεχη εξέλιξη - Στο χειρουργείο ο 57χρονος ύποπτος

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί ο 57χρονος Ελληνοκύπριος την Τρίτη (22/01), μετά από εξετάσεις που έγιναν και οι γιατροί την έκριναν ως απαραίτητη.  

Της Γεωργίας Παππούτα 

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, πρόκειται για επέμβαση ρουτίνας στην καρδία, ως θεραπευτική πράξη που επιτελείται από εξειδικευμένους καρδιολόγους, για διάνοιξη της στενωμένης αρτηρίας. Η εν λόγω θεραπεία αποκαλούμενη και ως ‘μπαλονάκι’ διαρκεί συνήθως από μερικά λεπτά έως 1 ώρα περίπου. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 57χρονος βρίσκεται στο καρδιολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας υπό φρούρηση, αφού θεωρείται ύποπτος για απόπειρα φόνου εναντίον της 32χρονης συντρόφου του.  

Όπως ισχυρίστηκε η 32χρονη από την Πολωνία στην Αστυνομία τις πρωινές ώρες της Κυριακής (22/1), ο 57χρονος σύντροφος της την έριξε από το μπαλκόνι του σπιτιού τους στην Αγλαντζιά. Η 32χρονη υπέστη συντριπτικό κάταγμα τρίτου οσφυϊκού σπονδύλου και κάταγμα πρώτου οσφυϊκού.   

Η 32χρονη ολοκλήρωσε την χειρουργική της επέμβαση στην σπονδυλική στήλη και πληροφορίες στο ThemaOnline αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας της 32χρονης είναι σταθερή, ενώ αναμένεται οι επόμενες ώρες να είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της υγείας της.  

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την κατάσταση υγείας του 57χρονου, θα αναμένεται η πλήρης ανάρρωση του ιδίου αλλά και της 32χρονης για να  προχωρήσουν οι έρευνες στην υπόθεση.  
 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top