Ελπίζουν η ΤΡΙΤΗ αλλαγή να είναι «ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ»…

Ελπίζουν η ΤΡΙΤΗ αλλαγή να είναι «ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ»…

Επιβεβαίωσε έμμεσα ο Αυγουστή, στην ψεσινή του συνέντευξη στο ΡΙΚ, ότι θα κοπεί αναγκαστικά ο Κερμπρ λόγω τραυματισμού. 

Ήδη αυτοί που ασχολούνται με το κεφάλαιο μετεγγραφές, έχουν κάποιες περιπτώσεις αριστερών μπακ στα υπόψη. Ενδεχομένως να… κοιτάζουν ξανά παίχτη, που τους είχε απασχολήσει σε προηγούμενες μετεγγραφικές περιόδους. 

Μετά το διαζύγιο με τον Ζάντερ, είναι η τρίτη αλλαγή που θα κάμουν για τη θέση αριστερού μπακ. Ελπίζουν να είναι «φαρμακερή» και να τους βγει ο παίχτης. 

Για να πάρει επιτέλους… ανάσες κι ο Βασιλείου ο οποίους «βγάζει καπνούς» από τις πολλές συμμετοχές. 

Δεν είναι και μωρό παιδί ο άνθρωπος. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.