Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών Futsal

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών Futsal

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών Futsal ενόψει της συμμετοχής στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2020.

Η Εθνική μας θα λάβει μέρος στον πρώτο όμιλο που θα φιλοξενηθεί στη Λετονία όπου εκτός από τους Λετονούς θα αντιμετωπίσει την Αγγλία και το Γιβραλτάρ.

Η προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη και η τελική αποστολή με τους 14 ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Στην πρεμιέρα η Κύπρος θα αντιμετωπίσει στις 30 Ιανουαρίου τη Λετονία, θα ακολουθήσει στις 31 ο αγώνας με την Αγγλία και φινάλε στις 2 Φεβρουαρίου με το Γιβραλτάρ, που συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση.

Όλοι οι αγώνες του πρώτου ομίλου θα διεξαχθούν στο Zemgales Olympic Centre και συγκεκριμένα στην πόλη Jelgava.

Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας του ομίλου μας θα περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.