Απειλές για μπουνιές και έτοιμοι για ξύλο στο «Power of Love» - VIDEO

Απειλές για μπουνιές και έτοιμοι για ξύλο στο «Power of Love» - VIDEO

Η αποκάλυψη της Κύπριας παίκτριας προκάλεσε χαμό στο reality άγαπης και η Μαρία Μπακοδήμου έγινε έξαλλη.

Την Τρίτη, 22/1, στο «Power of Love» θα δούμε πρωτόγνωρα πράγματα για τα ελληνικά δεδομένα.

Η αποκάλυψη της Κύπριας παίκτριας, Άννας Ελευθερίου, ότι ο Γιάννης πριν αποχωρήσει της συνέστησε την προσοχή για κάποιους από τους συμπαίκτες της προκάλεσε χαμό.

Η εντάση κορυφώθηκε, η Κύπρια παίκτρια έβαλε τα κλάματα και η Μαρία Μπακοδήμου ήταν πιο αυστηρπή από ποτέ.

Η παρουσιάστρια έδωσε κίτρινη κάρτα προκειμένου ν’ αποτρέψει τα χειρότερα.

Η κόντρα ανάμεσα στον Παύλο και τον  Ίωνα συνεχίζεται με αποτέλεσμα να μπουν στη μέση οι συμπαίκτες τους για να τους χωρίσουν.

Όλα αυτά, είναι αντίθετα με τους κανόνες του παιχνιδιού και η Μαρία Μπακοδήμου μπαίνει στο σπίτι για να τους ενημερώσει για την απόφαση της παραγωγής.

Δείτε το video από το gossiptv:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE