Εταιρεία της Κύπρου εμπλέκεται στο σκάνδαλο πώλησης αλογίσιου κρέατος ως βοδινό

Εταιρεία της Κύπρου εμπλέκεται στο σκάνδαλο πώλησης αλογίσιου κρέατος ως βοδινό

Στο σκάνδαλο πώλησης αλογίσιου κρέατος ως βοδινό εμπλέκεται και εταιρεία με έδρα την Κύπρο, σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν μετά από έρευνες.

 

Επιμέλεια: Χαράλαμπος Ζάκος

Δύο πρώην διευθυντές της γαλλικής εταιρείας επεξεργασίας κρέατος «Spanghero» και δύο Ολλανδοί έμποροι κρέατος εκδικάζονται στο Παρίσι την Δευτέρα, με την κατηγορία ότι προμήθευαν φθηνό κρέας αλόγου ως ακριβό βοδινό σε έτοιμα γεύματα και μπιφτέκια που πωλήθηκαν σε χώρες σε όλη την Ευρώπη.

Το σκάνδαλο ήρθε στο φως μετά από την ανακάλυψη των ιρλανδικών αρχών στις αρχές του 2013, κρέατος αλόγου σε κατεψυγμένα μπιφτέκια με ένδειξη «αγνό βοδινό». Οι έρευνες συνεχίστηκαν σε περισσότερα προϊόντα με αποτέλεσμα να εντοπιστεί κρέας αλόγου και σε λαζάνια που προέρχονταν από εταιρεία του Λουξεμβούργου.  

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE