Ποιοι έμειναν εκτός τελευταία στιγμή και η ΛΥΣΗ ανάγκης του Ιδιακέθ!

Ποιοι έμειναν εκτός τελευταία στιγμή και η ΛΥΣΗ ανάγκης του Ιδιακέθ!

Η Δόξα υποδέχεται την ΑΕΚ (21/1) για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με τις δεδομένες απουσίες των Γιάννου (Asian Cup) και Φλοριάν (τραυματίας) ο Ιδιακέθ τελικά άφησε εκτός αποστολής τους Σάστρε, Ίγκορ Σίλβα, Αντωνιάδη και Γκονζάλεθ οι οποίοι δεν κρίθηκαν 100% έτοιμοι ενώ και οι Ιωάννου και Τρουγιόλς που μπήκαν αποστολή έμειναν στον πάγκο.

Κάπως έτσι επέλεξε και τον Φακούντο Γκαρσία για τη θέση δίπλα από τους Καταλά και Μοίσοφ, κάτι που έγινε και στον αγώνα Κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα.

Από εκεί και πέρα ο Τόνιο είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Ακοράν και Τέτε στα άκρα με τους Κάσες και Λαρένα στον άξονα ενώ την επιθετική τριάδα συμπληρώνουν οι Χέφελ, Τρισκόφσκι και Ακίνο σε σχηματισμό 3-4-3, κάτι που αρέσει στον Ιδιακέθ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE