ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεκρός 21χρονος -Έπεσε στο κενό ενώ κτυπούσε την πόρτα ο σπιτονοικοκύρης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεκρός 21χρονος -Έπεσε στο κενό ενώ κτυπούσε την πόρτα ο σπιτονοικοκύρης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγική είδηση που αφορά νεαρό φοιτητή που σπούδαζε στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Ο λόγος για 21χρονο, ο οποίος ενώ ο σπιτονοικοκύρης του, του κτυπούσε την πόρτα, υπό συνθήκες που διερευνώνται έπεσε από το μπαλκόνι και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, με θύμα τον Tiombe David Afeah, ο οποίος διακομίστηκε στο «Lefkosa State Hospital», ωστόσο πέντε ημέρες μετά (Τετάρτη 16/01) υπέκυψε στα τραύματά του.

Στην πατρίδα του Afeah, την Νιγηρία, γίνεται εκτενής αναφορά στο τραγικό συμβάν, ενώ διατυπώνεται η θέση ότι «έχει ειπωθεί δεν ήταν σε θέση να πληρώσει το ενοίκιο για πολύ καιρό και φοβόταν το ενδεχόμενο να του κάνουν έξωση».

Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα (21/01) και έτυχε ευρείας προβολής σε Μ.Μ.Ε της Νιγηρίας.

Στα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, δεν διευκρινίζονται οι ακριβείς συνθήκες για την πτώση του.

Ο 21χρονος φοιτούσε στο λεγόμενο ‘Cyprus International University’.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE