ΚΟΤΣΙΑΤΗΣ: Σοβαρό τροχαίο - Δύο άτομα στο νοσοκομείο

ΚΟΤΣΙΑΤΗΣ: Σοβαρό τροχαίο - Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Σε τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας (21/1) δύο άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (22:22, 21/01):  ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΟΤΣΙΑΤΗ: Θετική είδηση από το… ιατρικό δελτίο –Ήταν μετωπική η σύγκρουση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όπως ενημερωθήκαμε από την Αστυνομία Κύπρου το τροχαίο έγινε στον δρόμο που οδηγεί στον Κοτσιάτη μετά τον αυτοκινητόδρομο.

Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά (οδηγούσαν σε αντίθετες κατευθύνσεις).

Λόγω του τροχαίου οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εξετάζονται από τους επί καθήκοντι ιατρούς.

*H κεντρική φωτογραφεία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE