ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα – Δυο άτομα στο νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα – Δυο άτομα στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21/01 στη Λεωφόρο Αθαλάσσας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 της Δευτέρας 21/01 επί της Λεωφόρου Αθαλάσσας.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν οδηγός μοτοσικλέτας, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με πεζό.

Τα δυο πρόσωπα μεταφέρθηκαν άμεσα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, για προληπτικούς λόγους, ενώ η κατάσταση της υγείας τους δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE