Η Ευριπίδου ενσαρκώνει την Μπακοδήμου – Σε κυπριακή διάλεκτο - VIDEO

Η Ευριπίδου ενσαρκώνει την Μπακοδήμου – Σε κυπριακή διάλεκτο - VIDEO

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου έβαλε μια ξανθιά περούκα και ανέλαβε τον ρόλο της Μπακοδήμου στο «Power of Love».

Το σκηνικό της αποκάλυψης της σχέσης του Γιάννη και της Αργυρώς, οι οποίοι προτού μπουν στο reality αγάπης ήταν ζευγάρι, ανέλαβαν να αναπαραστήσουν η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και οι συνεργάτες της.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ανέλαβε τον ρόλο της παρουσιάστριας του reality αγάπης και ο Άντριου Ευτυχίου τον ρόλο του Γιάννη, αποδεικνύοντάς μας ότι έχουν ταλέντο και στην υποκριτική τέχνη.

Μαζί τους και η Τζώρτζια Παναγή, αλλά και συνεργάτες της εκπομπής «Όλα Καλά», οι οποίοι μιλώντας σε κυπριακή διάλεκτο χαρίζουν άφθονο γέλιο.   

Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE