ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Η μαγεία των φλαμίνγκο σε ένα VIDEO

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Η μαγεία των φλαμίνγκο σε ένα VIDEO

Μαγευτική η εικόνα που εκπέμπει η Λίμνη της Ορόκλινης με τους νέους φτερωτούς επισκέπτες της.

Έφεραν ζωή και χρώμα και πολλή ομορφιά που την χαίρονται όσοι έχουν την ευκαιρία να περάσουν από εκεί.

Η φετινή χειμωνιά μας τους προσέλκυσε και έφεραν την λιακάδα στην ψυχή όλων που τα βλέπουν να κάνουν τα βήματα τους στην λίμνη, να πετούν στον ουρανό και να δίνουν μια αγαλλίαση στην φύση.

Χαράς Θεού το φαινόμενο που παρατηρείται με τα φλαμίγκο στην Λίμνη της Ορόκλινης, που είναι ένας από τους εφτά μόνο φυσικούς υδροβιότοπους στον τόπο μας.

Για όσους δεν γνωρίζουν πού είναι, η Λίμνη της Ορόκλινης βρίσκεται περίπου δέκα χιλιόμετρα από την πόλη της Λάρνακας και νότια της κοινότητας Ορόκλινης στην επαρχία Λάρνακας.

Δείτε το βίντεο:

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.