Ροκάρει σε ρυθμούς «Iron Maiden» ο Νικόλας Παπαδόπουλος – VIDEO
21.01.2019 - 10:04
Με ροκ και μέταλ μελωδίες, πέρασε το βράδυ της Κυριακής 20/01 ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.
Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, παρέστη σε συναυλία – εκδήλωση που διοργανώθηκε για συλλογή χρημάτων ούτως ώστε να στηριχθεί το Συμβούλιο Εφαρμογής της Εθνικής Στρατηγικής για την Καταπολέμηση της Σεξουαλικής Κακοποίησης και Εκμετάλλευσης Παιδιών, «Φωνή», στο Downtown live.
Ο κύριος Παπαδόπουλος, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απόσπασμα από τη συναυλία όπου οι Φλαξ έπαιζαν το τραγούδι «The Trooper» του βρετανικού χέβι μέταλ συγκροτήματος, Iron Maiden, όπου έγραψε «Rock. Cyprus style!!».
Στην ίδια συναυλία τραγούδησαν οι Άννα Μιχαηλίδου και το συγκρότημα Χαρμανίδης.
Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.