Ξεκαθαρίζει το σκηνικό της β΄ φάσης του κυπέλλου

Ξεκαθαρίζει το σκηνικό της β΄ φάσης του κυπέλλου

Την ερχόμενη Τετάρτη 23 Ιανουαρίου θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ.

Τότε ορίστηκαν να διεξαχθούν και οι τέσσερις αγώνες που είχαν αναβληθεί την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων.

Συνοπτικά το πρόγραμμα (13:30):

ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – Πέγεια 2014
Ομόνοια Ψευδά – ΠΟ Ξυλοτύμπου
ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα – ΠΟ Ορμήδειας
Εθνικός Λατσιών – ΕΝΑΔ

Οι ομάδες που εξασφάλισαν ήδη πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης:

Διγενής Ακρίτας Μόρφου, Χαλκάνορας, Κούρρης Ερήμης, Ολυμπιάδα Λυμπιών.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE