ΚΥΠΡΟΣ: Το αδιαχώρητο στα νοσοκομεία – «Κτυπούν» ανελέητα οι ιώσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Το αδιαχώρητο στα νοσοκομεία – «Κτυπούν» ανελέητα οι ιώσεις

Οι παθολογικοί θάλαμοι των δημόσιων νοσηλευτηρίων είναι υπερπλήρης από ασθενείς που έχουν προσβληθεί κυρίως από ιώσεις.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Φιλελεύθερου», ακόμα και στα ιδιωτικά νοσοκομεία υπάρχει σχετική πληρότητα στους θαλάμους.

Στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ενώ την τελευταία εβδομάδα παρουσίαζε πρόβλημα δυσλειτουργίας, την Κυριακή (20/1) παρατηρήθηκε συνωστισμός. Στις 15:00 το απόγευμα μάλιστα, οκτώ ασθενείς περίμεναν για εισαγωγή τους στο ΤΑΕΠ, ωστόσο οι θάλαμοι ήταν πλήρες.

Υπερπληρότητα έχει παρουσιάσει και ο παιδιατρικός θάλαμος του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Οι γιατροί πάντως, καλούν τους πολίτες να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους και να αποφεύγουν τους χώρους κοινής εστίασης. Επίσης, όσοι είναι ασθενείς, να περιορίζονται για να μην μεταδίδουν τον ιό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.