Γούσταραν με τον 18χρονο Ιωάννου οι Ανορθωσιάτες – Πήγε να βάλει ΤΡΟΜΕΡΟ γκολ και… ΑΠΟΘΕΩΣΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γούσταραν με τον 18χρονο Ιωάννου οι Ανορθωσιάτες – Πήγε να βάλει ΤΡΟΜΕΡΟ γκολ και… ΑΠΟΘΕΩΣΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η έκπληξη του Γιούργκεν Στρέπελ στο αρχικό σχήμα της Ανόρθωσης με την ΕΝΠ ήταν ο 18χρονος μέσος, Μιχάλης Ιωάννου.

Ο 18χρονος πήρε θέση στον άξονα πλάι σε Κοφί και Ζοάο Βίκτορ και είχε πάρα πολύ καλή εμφάνιση κερδίζοντας μάλιστα και το πέναλτι από το οποίο προήλθε και το 2-0 για την Κυρία.

Μάλιστα, σε μια φάση στο 81o λεπτό του αγώνα ο Ιωάννου δοκίμασε να σκοράρει με ένα τρομερό σουτ από τα 35 μέτρα όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι με τον κόσμο της Ανόρθωσης όμως να σηκώνεται στο πόδι και να του χαρίζει έντονο και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE