«Μπηχτή» Πηλακούτα μετά τη νίκη επί της ΕΝΠ: «Αυτή τη φορά, πήραμε το πέναλτι που δικαιούμασταν»

«Μπηχτή» Πηλακούτα μετά τη νίκη επί της ΕΝΠ: «Αυτή τη φορά, πήραμε το πέναλτι που δικαιούμασταν»

Ο Σάββας Πηλακούτας μίλησε στη Cytavision μετά το παιχνίδι με αντίπαλο την ΕΝΠ (20/1) για τη 17η αγωνιστική.

Δείτε τις σημαντικότερες τοποθετήσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης:

«Κάναμε το αυτονόητο σήμερα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε με μεγαλύτερο σκορ, όπως αυτή του Μπέκα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ έκανε πολύ καλή εμφάνιση και ο 18χρονος Μιχάλης Ιωάννου, που είναι ένα επιπλέον κέρδος για εμάς.

Αυτή τη φορά, πήραμε και το πέναλτι που δικαιούμασταν. Έχουμε τώρα το παιχνίδι της Τετάρτης, όπου θα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Επιστρέφουν και κάποιοι παίκτες και θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι με το σκορ που θέλουμε, για να προκριθούμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι

Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ του Σαββάτου (20/12) μετά από πληροφορία για συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE