Τάμτα για εκπροσώπηση Κύπρου στην Eurovision: «Σαν να είναι νησί της Ελλάδας» - VIDEO

Τάμτα για εκπροσώπηση Κύπρου στην Eurovision: «Σαν να είναι νησί της Ελλάδας» - VIDEO

«Ποτέ δεν ξεχώρισα αυτές τις δύο χώρες» είπε η Τάμτα στην εκπομπή ‘Τετ – α – τετ», εννοώντας την Κύπρο και την Ελλάδα.

Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος ήταν καλεσμένη την Κυριακή (20/1) η εκπρόσωπος της Κύπρου για την φετινή Eurovision, Τάμτα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, όπως αναμενόταν, μίλησε για την Eurovision για πρώτη φορά, μετά την επίσημη ανακοίνωση.

Όπως είπε, πως είναι πανέτοιμη και δεν έχει να αποδείξει κάτι  με την απόφασή της να πάει στον διεθνές διαγωνισμό τραγουδιού, ενώ όταν ρωτήθηκε για το ότι είναι από την Γεωργία, δουλεύει στην Ελλάδα και θα εκπροσωπήσει την Κύπρο η ίδια είπε ότι ποτέ δεν ξεχώρισε την Κύπρο και την Ελλάδα, ενώ την πρώτη την έβλεπε σαν νησί της δεύτερης. Επίσης, είπε ότι η Κύπρος την στήριξε όσο και η Ελλάδα.  

LIVE - Τέμπη: Συγκίνηση - Έλαβαν παρουσίες στο όνομα των θυμάτων - Πλήθος κόσμου σε συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα

LIVE - Τέμπη: Συγκίνηση - Έλαβαν παρουσίες στο όνομα των θυμάτων - Πλήθος κόσμου σε συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα

Πλήθος κόσμου κατεβαίνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τα δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 11:00. Γέμισε το κέντρο της Αθήνας από νωρίς το πρωί. Δείτε βίντεο και εικόνες

Αποκάλυψε πως της έγινε πρόταση και πέρσι από την Κύπρο, μετά την απόρριψη από την Έλενα Παπαρίζου, αλλά δεν μπορούσε να την δεχθεί αφού είχε πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα με την παράσταση στην οποία συμμετείχε.

Ωστόσο, είπε, είναι τιμή της που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο και έχει μεγάλη σημασία γι’ αυτήν που της έγινε ξανά πρόταση, μετά και την μεγάλη περσινή επιτυχία με την Ελένη Φουρέιρα.

Πιο κάτω απόσπασμα των δηλώσεων της στον Τάσο Τρύφωνος:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

BEST OF TOTHEMAONLINE