Συλλαλητήριο - Αθήνα: Ένταση έξω από την Βουλή - Πέταξαν χημικά - VIDEO

Συλλαλητήριο - Αθήνα: Ένταση έξω από την Βουλή - Πέταξαν χημικά - VIDEO

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τη Βουλή κατά τη διάρκεια του συλαλλητηρίου για τη Μακεδονία την Κυριακή (20/1).

Περιορισμένης έκτασης επεισόδια έξω από τη Βουλή, στις σκάλες που οδηγούν στο βασικό κτίριο, έλαβαν χώρα λίγο πριν τις 14:30 της Κυριακής (20/1).

Σύμφωνα με το iEfimerida.gr, τα επεισόδια ξέσπασαν όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να ανέβουν τα σκαλάκια πίσω από το Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη και συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ.

Στη συνέχεια όμως τα επεισόδια πήραν έκταση όταν τα ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα ο κόσμος να κινδυνεύει να ποδοπατηθεί.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριξαν πως το περιστατικό σημειώθηκε για να φοβηθεί ο κόσμος.

Νωρίτερα μία πολύ μικρή ομάδα που αποσπάστηκε από τον όγκο της διαδήλωσης και ήρθε σε αντιπαράθεση με τα ΜΑΤ. Οι διαδηλωτές πέταξαν προς την μεριά των αστυνομικών μπογιές και μπουκάλια με νερό.

Από την πλευρά τους τα ΜΑΤ απάντησαν με χτυπήματα με τα γκλοπ, αλλά και με πολύ μεγάλη ευκολία έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών.

Η ένταση συνεχίστηκε με «βροχή» από χημικά από την πλευρά των αστυνομικών και φωτοβολίδων από τους διαδηλωτές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE