Με… αέρα το πρώτο ραντεβού κυπέλλου, αλλά είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι – Πιθανή αρχική ενδεκάδα

Με… αέρα το πρώτο ραντεβού κυπέλλου, αλλά είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι – Πιθανή αρχική ενδεκάδα

Την περασμένη Τετάρτη, στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου του κυπέλλου Κύπρου, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου κέρδισε την Ανόρθωση μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 2-3.

Σήμερα, οι «βυσσινί» μέσα στο ίδιο γήπεδο απέναντι στον ίδιο αντίπαλο η ώρα 18:00 περιμένουν, σίγουρα, ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της περασμένης Τετάρτης.

Με τον… αέρα, όμως, της επιτυχίας της περασμένης Τετάρτης η ΕΝΠ πάει εκ νέου στο «σπίτι» της «Κυρίας» για να μπορέσει να αποδράσει από εκεί με βαθμολογικό κέρδος.

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου για το φετινό πρωτάθλημα έχει να κερδίσει παιχνίδι εδώ και ενάμησι μήνα, όταν στις 03 Δεκεμβρίου κέρδισε με 2-1 εντός έδρας την ΑΕΚ.  Βαθμολογικό κέρδος σήμερα για την ΕΝΠ θα δώσει περαιτέρω δυναμική και ανέβασμα και άλλο της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας στις δύο εγχώριες διοργανώσεις.

Πιθανό σχήμα για την ΕΝΠ είναι Κλέϊμαν, Αγγελής, Κυριάκου, Ολίβα, Αμπαρτζουμιάν, Ενόχ, Ριέρα, Ζαράτε, Πίττας, Ουντόζι και Κολοκούδιας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.