ΠΑΦΟΣ: Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση- Οι ποταμοί «ένοχοι» για την καθυστέρηση

ΠΑΦΟΣ: Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση- Οι ποταμοί «ένοχοι» για την καθυστέρηση

Αποκαταστάθηκε πλήρως η υδροδότηση στους Δήμους και τις κοινότητες της περιαστικής περιοχής Πάφου.

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων (ΤΑΥ) ανακοινώνει ότι η υδροδότηση στους Δήμους και τις κοινότητες της περιαστικής περιοχής Πάφου έχει αποκατασταθεί πλήρως και η παροχή νερού προς όλες τις Τοπικές Αρχές Υδατοπρομήθειας είναι αδιάλειπτη από τις 4.30 π.μ. της Κυριακής, 20 Ιανουαρίου 2019.

Σημειώνεται ότι, οι έντονες βροχοπτώσεις του τριημέρου 14 με 16 Ιανουαρίου, προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στις πηγές υδατοπρομήθειας του ΤΑΥ με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας το Διυλιστήριο Ασπρόκρεμμου.

Οι μεγάλες ροές στους ποταμούς που ακόμα συνεχίζονται κατέστησαν εξαιρετικά δύσκολη την προσπάθεια επιδιόρθωσης των κύριων αγωγών που τροφοδοτούν το Διυλιστήριο η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 19 Ιανουαρίου 2019.

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόηση που επέδειξαν.

Από Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE