ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣ: Ζήτησαν τη συνδρομή της Ιντερπόλ- Πιθανόν να βρίσκονται εκτός Κύπρου

ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣ: Ζήτησαν τη συνδρομή της Ιντερπόλ- Πιθανόν να βρίσκονται εκτός Κύπρου

Τη συνδρομή της Ιντερπόλ, ζήτησαν οι Κυπριακές Αρχές, για εντοπισμό του ζεύγους Ελληνοκύπριου και Τούρκου, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Κυριακής (20/1), το δελτίο ειδήσεων του Τρίτου Προγράμματος του ΡΙΚ, επικαλούμενο πληροφορίες, η Αστυνομία θεωρεί πιθανό το ζεύγος, να έχει μεταβεί στην Τουρκία μέσω κατεχομένων.

Υπενθυμίζουμε ότι για την υπόθεση, συνελήφθη μια 43χρονη από τις Φιλιππίνες, η οποία φέρεται να έπαιξε ρόλο μεσολαβητή στην αγοραπωλησία και την Παρασκευή (18/1), παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα 8ήμερης κράτησης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Μεγάλη κομπίνα φέρονται να έστησαν ο Ελληνοκύπριος και Τούρκος σύζυγός του, για να φέρουν το βρέφος

Ταυτόχρονα, οι Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναζητούν το ζεύγος των δύο ανδρών, εναντίων των οποίων έχει εκδοθεί και σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE