ΟΥΤΕ που να το ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ δεν θέλει…

ΟΥΤΕ που να το ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ δεν θέλει…

Η Ανόρθωση υποδέχεται αύριο (20/1) την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και σαφώς ο μοναδικός της στόχος είναι το τρίποντο.

Να ξεχάσουν την ήττα της περασμένης Τετάρτης για τον θεσμό του Κυπέλλου και να δουν πως θα καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς καλούνται οι ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Στρέπελ.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν θέλει ούτε που να το σκέφτεται ότι η ομάδα του δεν θα καταφέρει να αναδειχθεί νικήτρια καθώς σε αντίθετη περίπτωση τα περιθώρια στενεύουν. Η Ανόρθωση βρίσκεται στην 6η θέση με 24 βαθμούς, ένα περισσότερο από την Ομόνοια που κέρδισε σήμερα (19/1) τη Νέα Σαλαμίνα.

Ξέρουν άλλωστε τις δυσκολίες της αναμέτρησης κόντρα στην ΕΝΠ εκεί στην Αμμοχωστιανή ομάδα και πάνε περισσότερο υποψιασμένοι στο παιχνίδι μετά και την ήττα της περασμένης Τετάρτης. Πιστεύουν όμως στις δυνατότητές τους και πως στο παιχνίδι το αυριανό θα καταφέρουν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τις αρετές τους ως ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE