ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Κρίσιμο αλλά δεν ρισκάρει κανείς… Χωρίς ουσία και φαντασία στο ΓΣΠ!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Κρίσιμο αλλά δεν ρισκάρει κανείς… Χωρίς ουσία και φαντασία στο ΓΣΠ!

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ – Σε ένα παιχνίδι με αργό ρυθμό και μόλις μια καλή φάση με τον Σικόρσκι στο 25′, Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα πήγαν στα αποδυτήρια με το άγονο 0-0.

Με την Ομόνοια να πατάει καλύτερα στα πρώτα λεπτά και να απειλεί κυρίως από αριστερά με Λόπες άρχισε το ματς στο ΓΣΠ. Η πρώτη πράσινη απειλή ήρθε στο 10ο λεπτό μετά από μπαλιά του Ίσμα Λόπες όμως η κεφαλιά του Ραμίρες πέρασε εκτός εστίας.

Στη συνέχεια η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο όμως δεν μπορούσε να απειλήσει. 

Κάποια μακρινά σουτ των Μόντες και Ατζαγκούν πριν το ημίωρο δεν ήταν ικανά να απειλήσουν τον Αλβμπόγκε ενώ οι ερυθρόλευκοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 25′. Ο Κορέια έκανε την κούρσα από την άμυνα, έδωσε κάθετα όμως ο Σικόρσκι μόνος απέναντι στον Μεχίας δεν έκανε καλό τελείωμα.

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν με κάποια μακρινά σουτ ενώ ο ρυθμός του αγώνα και η επιθετική λειτουργία και των δύο δεν ήταν καθόλου καλή. Με αυτά τα δεδομένα το σκορ παρέμεινε στο 0-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου…

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE