Στους 66 οι νεκροί από έκρηξη σε πετρελαιαγωγό στο Μεξικό

Στους 66 οι νεκροί από έκρηξη σε πετρελαιαγωγό στο Μεξικό

Στους 66 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη που σημειώθηκε και την πυρκαγιά που ακολούθησε σε πετρελαιαγωγό την ώρα που κάτοικοι είχαν πάει για να κλέψουν βενζίνη από ένα σημείο του το οποίο παρουσίαζε διαρροή, στο κεντρικό Μεξικό, μεσούσης της καταστολής που εφαρμόζει η μεξικανική κυβέρνηση κατά της κλοπής των καυσίμων, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας Ιδάλγο.

Η πυρκαγιά σημειώθηκε στην τοποθεσία Τλαουελίλπαν της πολιτείας Ιδάλγο, περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια της Πόλης του Μεξικού, όπου μια διαρροή στον πετρελαιαγωγό είχε προσελκύσει δεκάδες κατοίκους που πήγαιναν παράνομα να γεμίσουν τους κουβάδες και τα κάνιστρά τους με καύσιμο.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν εικόνες με δεκάδες ανθρώπους να βρίσκονται στο σημείο της διαρροής και να παίρνουν το καύσιμο που έρρεε συνεχώς.

Λίγες ώρες αργότερα, μεταδόθηκαν εικόνες από τη φωτιά, με ανθρώπους τρομαγμένους να τρέχουν μακριά και να ουρλιάζουν ζητώντας βοήθεια. Άλλες εικόνες έδειχναν καμένα πτώματα να κείτονται στο έδαφος ενώ είχε γίνει νύχτα.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE