Στους 66 οι νεκροί από έκρηξη σε πετρελαιαγωγό στο Μεξικό

Στους 66 οι νεκροί από έκρηξη σε πετρελαιαγωγό στο Μεξικό

Στους 66 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη που σημειώθηκε και την πυρκαγιά που ακολούθησε σε πετρελαιαγωγό την ώρα που κάτοικοι είχαν πάει για να κλέψουν βενζίνη από ένα σημείο του το οποίο παρουσίαζε διαρροή, στο κεντρικό Μεξικό, μεσούσης της καταστολής που εφαρμόζει η μεξικανική κυβέρνηση κατά της κλοπής των καυσίμων, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας Ιδάλγο.

Η πυρκαγιά σημειώθηκε στην τοποθεσία Τλαουελίλπαν της πολιτείας Ιδάλγο, περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια της Πόλης του Μεξικού, όπου μια διαρροή στον πετρελαιαγωγό είχε προσελκύσει δεκάδες κατοίκους που πήγαιναν παράνομα να γεμίσουν τους κουβάδες και τα κάνιστρά τους με καύσιμο.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν εικόνες με δεκάδες ανθρώπους να βρίσκονται στο σημείο της διαρροής και να παίρνουν το καύσιμο που έρρεε συνεχώς.

Λίγες ώρες αργότερα, μεταδόθηκαν εικόνες από τη φωτιά, με ανθρώπους τρομαγμένους να τρέχουν μακριά και να ουρλιάζουν ζητώντας βοήθεια. Άλλες εικόνες έδειχναν καμένα πτώματα να κείτονται στο έδαφος ενώ είχε γίνει νύχτα.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, έστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με παρέμβαση του στο κρατικό ραδιόφωνο, την ώρα που το πολιτικό σκηνικό βρίσκεται σε αναβρασμό μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE