ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για πλαστές ταυτότητες – Τους «τσάκωσε» η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για πλαστές ταυτότητες – Τους «τσάκωσε» η Αστυνομία

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος

Διατάγματα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων  τα οποία είχαν εντοπιστεί να έχουν στην κατοχή τους πλαστά δελτία ταυτότητας

Οι δύο ηλικίας 42 και 35 ετών παρουσιάστηκαν το Σάββατο 19/01 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης τεσσάρων ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Πάφου εντόπισαν το απόγευμα της Παρασκευής 18/01 στην Πάφο, τα δύο πρόσωπα τα οποία από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι τα δελτία ταυτότητας που είχαν στην κατοχή τους, ήταν πλαστά.

Συγκεκριμένα, από εξετάσεις που διενεργήθηκαν μέσω της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, διαπιστώθηκε ότι αυτοί εισήλθαν και διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ανακρινόμενοι, φέρονται να παραδέχθηκαν ενοχή για την κατοχή των πλαστών δελτίων ταυτότητας.

Οι πιο πάνω συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.