Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Ομόνοια

Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Ομόνοια

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Προσπάθησε αρκετά, αλλά δεν απέφυγε την ήττα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος η ομάδα μας ηττήθηκε σήμερα από τον Άρη με 1-0 εκτός έδρας.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλια, Χρίστου, Πολυβίου, Κέζο, Γεωργίου, Σεργίδη, Ιωακείμ, Νικολάου, Κημήτρη, Αγγελή και Χριστοδούλου.

Το παιχνίδι είχε πολλές και δυνατές μονομαχίες με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 0-0, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν από μία στατική φάση και πήραν τελικά τους τρεις βαθμούς.

Επόμενη υποχρέωση για τους «πράσινους» το ερχόμενο Σάββατο (26/1) απέναντι στην ΑΕΚ εντός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE