Δύτης έπαθε black out από τη νόσο αποσυμπίεσης - Το λάθος που έκανε - VIDEO

Δύτης έπαθε black out από τη νόσο αποσυμπίεσης - Το λάθος που έκανε - VIDEO

O συγκεκριμένος άνδρας έκανε το λάθος να ανέβει πολύ γρήγορα στην επιφάνεια και αν δεν ήταν ο φίλος του, θα το είχε πληρώσει πολύ ακριβά.

Ένα λάθος που παραλίγο να αποβεί μοιραίο, έκανε ένας έμπειρος δύτης την ώρα που ψάρευε με έναν φίλο του.

Ο Μπεν είχε βουτήξει, χωρίς μπουκάλες οξυγόνου με ένα φίλο του στον Ωκεανό, κυνηγώντας ένα κοπάδι με ψάρι.

Περιμένοντας να έρθει η κατάλληλη στιγμή και να πατήσει την σκανδάλη του ψαροντούφεκου, ο χρόνος πέρασε και άρχισε να πιέζεται για να αναπνεύσει.

Έτσι, μόλις πέτυχε το στόχο του, άρχισε να ανεβαίνει γρηγορότερα από το προβλεπόμενο με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να μην αντέξει την πίεση και την έλλειψη οξυγόνου.

Ο άτυχος δύτης μόλις βγήκε στην επιφάνεια έπαθε black out, αδυνατώντας να μιλήσει και σχεδόν βούτηξε το κεφάλι του μέσα στο νερό, όμως χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του φίλου του που ήταν μαζί, συνήλθε αμέσως.

Μάλιστα, όταν του εξηγούσε την συμπεριφορά του, εκείνος αδυνατούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE