Καδής: «Το κράτος θα παραχωρήσει γη για δημιουργία καταφυγίου ζώων στο Παραλίμνι»

Καδής: «Το κράτος θα παραχωρήσει γη για δημιουργία καταφυγίου ζώων στο Παραλίμνι»

Το κράτος θα παραχωρήσει γη προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο καταφύγιο ζώων στο Παραλίμνι, δήλωσε το Σάββατο 19/01 ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής.

Σε δηλώσεις ύστερα από επίσκεψη στο καταφύγιο ζώων στο Παραλίμνι ο Υπουργός Γεωργίας είπε ότι είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εθελοντές που εργάζονται εκεί και με τον Δήμαρχο Θεόδωρο Πυρίλλη «τόσο για τις συνθήκες κράτησης των ζώων, όσο και για την ανάγκη για δημιουργία ενός νέου χώρου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της περιοχής και τον αυξημένο αριθμό των ζώων που φτάνουν στο καταφύγιο».

Πρόσθεσε ότι «είδαμε καλή θέληση από όλες τις πλευρές για να κάνουμε μια ριζική αλλαγή. Το κράτος θα παραχωρήσει γη για τη δημιουργία ενός νέου σύγχρονου καταφυγίου το οποίο θα λειτουργεί σε περιφερειακό επίπεδο, σε χώρο που θα επιλεγεί και θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις, με τη συνδρομή των εθελοντών και τη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE