ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον επισκέφθηκαν σπίτι του και τον έδειραν – Τους «μπαγλάρωσαν» οι Αρχές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον επισκέφθηκαν σπίτι του και τον έδειραν – Τους «μπαγλάρωσαν» οι Αρχές

Στην σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στις 12/01/2019, στην Λεμεσό. 

Βάσει δικαστικού εντάλματος συνελήφθη πρόσωπο ηλικίας 38 χρόνων, γύρω στις 7.40 το βράδυ της Πέμπτης (17/1), μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στις 12/01/2019, στην Λεμεσό.  

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί, γύρω στις 11.15 πριν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 36 χρόνων.

Οι 38χρονος και 36χρονος τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνέχισε τις εξετάσεις.

Το βράδυ της Παρασκευής (18/1) η Αστυνομία βάσει δικαστικού εντάλματος, συνέλαβε και τρίτο πρόσωπο, ηλικίας 39 ετών ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την ίδια υπόθεση. 

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, στις 12 Ιανουαρίου, οι τρεις φερόμενοι δράστες, τουρκικής καταγωγής επισκέφθηκαν το τέταρτο πρόσωπο στην οικία του και κάτω από άγνωστες συνθήκες, πιάστηκαν στα χέρια. 

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE