ΚΥΠΡΟΣ: Δεν λένε να μας... αφήσουν οι βροχές!

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν λένε να μας... αφήσουν οι βροχές!

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το Σάββατο (19/1) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος. Τοπικά πιθανό να πέσουν ελαφρές βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους λίγα χιόνια. Οι άνεµοι θα πνέουν, το πρωί, βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια, εκτός από τα ανατολικά παράλια που αναµένεται γύρω στους 15 βαθµούς και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος. Τοπικά, στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά, πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους λίγα χιόνια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στους µηδέν βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή (20/1) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος. Το πρωί πιθανό να πέσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους λίγα χιόνια. Από το απόγευµα αναµένονται τοπικά παροδικές βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους χιόνια.

Τη ∆ευτέρα (21/1) και την Τρίτη (22/1) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος. Τοπικά αναµένονται παροδικές βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους χιόνια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην πλατεία Τροόδους, ήταν 59 εκατοστά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE