Προχώρησε με νίκη ο ΑΠΟΕΛ!

Προχώρησε με νίκη ο ΑΠΟΕΛ!

Δεν πάτησε την «μπανανόφλουδα» που του έστησε ο Εθνικός Λστσιών το ΑΠΟΕΛ, αφού κέρδισε στην αίθουσα «Σωτήρης Μέσσιος» στο Λύκειο Λατσιών με 3-0.

Με τη νίκη τους οι «γαλαζοκίτρινοι» που έπαιξαν χωρίς τον Σλοβάκο Τάμας Χάλαντα, αύξησαν σε τέσσερεις βαθμούς τη διαφορά τους από την 5η Νέα Σαλαμίνα δυο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της ρέγκιουλαρ σίζον. Ο Εθνικός από την άλλη έστειλε νέα μηνύματα ενόψει των πλέί – άουτς.

Χωρίς τον Χάλαντα παρατάχθηκε το ΑΠΟΕΛ και φάνηκε να επηρεάζεται, αφού ο Εθνικός έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» όμως κατάφεραν να «ξεγλιστρήσουν» και να κερδίσουν 25-19 ανοίγοντας το σκορ.

Το ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ καλύτερο στο δεύτερο σετ, κέρδισε με 25-14 και έγραψε το 2-0 στην αίθουσα «Σωτήρης Μέσσιος».

Στο τρίτο σετ ο αγώνας μετατράπηκε σε ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ να κερδίζει 25-23 και να εξασφαλίζει το τρίποντο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ( Μ. ΠΑΜΠΑΚΑΣ): Βραχίμης, Γεωργίου, Παμπακάς, Κυπριανού, Κουλέντης, Σ. Προύσαλλης – Λίμπερο: Κ. Προύσαλλης. – Αλλαγές: Koυππής.

ΑΠΟΕΛ(Λ. ΛΟΙΖΟΥ): Κασαμπαλής, Αβερκίου, Χρυσοστόμου, Γεωργίου, Ράμμα, Δημητρίου – Λίμπερο: Παντελή.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE