Προχώρησε με νίκη ο ΑΠΟΕΛ!

Προχώρησε με νίκη ο ΑΠΟΕΛ!

Δεν πάτησε την «μπανανόφλουδα» που του έστησε ο Εθνικός Λστσιών το ΑΠΟΕΛ, αφού κέρδισε στην αίθουσα «Σωτήρης Μέσσιος» στο Λύκειο Λατσιών με 3-0.

Με τη νίκη τους οι «γαλαζοκίτρινοι» που έπαιξαν χωρίς τον Σλοβάκο Τάμας Χάλαντα, αύξησαν σε τέσσερεις βαθμούς τη διαφορά τους από την 5η Νέα Σαλαμίνα δυο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της ρέγκιουλαρ σίζον. Ο Εθνικός από την άλλη έστειλε νέα μηνύματα ενόψει των πλέί – άουτς.

Χωρίς τον Χάλαντα παρατάχθηκε το ΑΠΟΕΛ και φάνηκε να επηρεάζεται, αφού ο Εθνικός έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» όμως κατάφεραν να «ξεγλιστρήσουν» και να κερδίσουν 25-19 ανοίγοντας το σκορ.

Το ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ καλύτερο στο δεύτερο σετ, κέρδισε με 25-14 και έγραψε το 2-0 στην αίθουσα «Σωτήρης Μέσσιος».

Στο τρίτο σετ ο αγώνας μετατράπηκε σε ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ να κερδίζει 25-23 και να εξασφαλίζει το τρίποντο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ( Μ. ΠΑΜΠΑΚΑΣ): Βραχίμης, Γεωργίου, Παμπακάς, Κυπριανού, Κουλέντης, Σ. Προύσαλλης – Λίμπερο: Κ. Προύσαλλης. – Αλλαγές: Koυππής.

ΑΠΟΕΛ(Λ. ΛΟΙΖΟΥ): Κασαμπαλής, Αβερκίου, Χρυσοστόμου, Γεωργίου, Ράμμα, Δημητρίου – Λίμπερο: Παντελή.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE