Προχώρησε με νίκη ο ΑΠΟΕΛ!

Προχώρησε με νίκη ο ΑΠΟΕΛ!

Δεν πάτησε την «μπανανόφλουδα» που του έστησε ο Εθνικός Λστσιών το ΑΠΟΕΛ, αφού κέρδισε στην αίθουσα «Σωτήρης Μέσσιος» στο Λύκειο Λατσιών με 3-0.

Με τη νίκη τους οι «γαλαζοκίτρινοι» που έπαιξαν χωρίς τον Σλοβάκο Τάμας Χάλαντα, αύξησαν σε τέσσερεις βαθμούς τη διαφορά τους από την 5η Νέα Σαλαμίνα δυο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της ρέγκιουλαρ σίζον. Ο Εθνικός από την άλλη έστειλε νέα μηνύματα ενόψει των πλέί – άουτς.

Χωρίς τον Χάλαντα παρατάχθηκε το ΑΠΟΕΛ και φάνηκε να επηρεάζεται, αφού ο Εθνικός έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» όμως κατάφεραν να «ξεγλιστρήσουν» και να κερδίσουν 25-19 ανοίγοντας το σκορ.

Το ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ καλύτερο στο δεύτερο σετ, κέρδισε με 25-14 και έγραψε το 2-0 στην αίθουσα «Σωτήρης Μέσσιος».

Στο τρίτο σετ ο αγώνας μετατράπηκε σε ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ να κερδίζει 25-23 και να εξασφαλίζει το τρίποντο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ( Μ. ΠΑΜΠΑΚΑΣ): Βραχίμης, Γεωργίου, Παμπακάς, Κυπριανού, Κουλέντης, Σ. Προύσαλλης – Λίμπερο: Κ. Προύσαλλης. – Αλλαγές: Koυππής.

ΑΠΟΕΛ(Λ. ΛΟΙΖΟΥ): Κασαμπαλής, Αβερκίου, Χρυσοστόμου, Γεωργίου, Ράμμα, Δημητρίου – Λίμπερο: Παντελή.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE