Γνωστό ιατρό προσέγγισε το ΔΗΚΟ για τις Ευρωεκλογές -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γνωστό ιατρό προσέγγισε το ΔΗΚΟ για τις Ευρωεκλογές -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γνωστό Κύπριο ιατρό προσέγγισε το Δημοκρατικό Κόμμα για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του και να κατέλθει ως υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ο λόγος για τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, Ιωσήφ Μουτήρη, τον οποίο πληροφορίες της ιστοσελίδας μας θέλουν να έχει προσεγγιστεί από το Δημοκρατικό Κόμμα για να κατέλθει ως υποψήφιος του στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Το ThemaOnline, επικοινώνησε με τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής, όπου του ζητήσαμε να τοποθετηθεί επί του συγκεκριμένου.

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον κ. Μουτήρη μας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ωστόσο, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την απόφασή του, εάν θα αποδεχθεί την πρόταση ή όχι.

Απόφαση, η οποία αναμένεται να ληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE