Ισόπαλο 1-1 το φιλικό της Εθνικής Νέων με τη Δανία

Ισόπαλο 1-1 το φιλικό της Εθνικής Νέων με τη Δανία

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Νέων U19 με την αντίστοιχη της Δανίας που έγινε στο Στάδιο της Αναγέννησης Δερύνειας.

Χρήσιμο και το σημερινό φιλικό, καθώς δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία έβγαλε τα δικά της συμπεράσματα.

Η Κύπρος άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με το Στέλιο Ιακώβου και η Δανία ισοφάρισε στο 17ο λεπτό, αποτέλεσμα (1-1) που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Κύπρος: Κωνσταντίνου (65′ Πιττάτζιης), Σεργίου, Ιακώβου, Παπαδόπουλος, Παναγιώτου, Κωστή, Κατσαντώνης (74′ Πολυκάρπου), Θωμά (83′ Καραγιάννης), Γερολέμου (74′ Γ. Ανδρέου), Κακουλλής (46′ Ράσπας), Μιχαηλίδης (46′ Κ. Ηλία).

*Στο πρώτο φιλικό που έγινε την Τρίτη στο Στάδιο ΓΣΖ κέρδισε η Δανία με 3-0.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE