Ακυρώθηκε η παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ» - Αιτία ο Λώρης Λοϊζίδης

Ακυρώθηκε η παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ» - Αιτία ο Λώρης Λοϊζίδης

Με ανακοίνωσή του ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ανακοίνωσε την ακύρωση της παράστασης του έργου «Συρανό ντε Μπερζεράκ» για την Παρασκευή, 18/1. 

Η ανακοίνωση του ΘΟΚ έγραφε: 'Ακυρώνεται η παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ» την Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου.

Λόγω ασθένειας ηθοποιού, η προγραμματισμένη αυριανή παράσταση (18 Ιανουαρίου) του έργου «Συρανό ντε Μπερζεράκ» στην Κεντρική Σκηνή ακυρώνεται.

Όσοι έχουν προκρατήσει ή αγοράσει εισιτήρια παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το ταμείο του ΘΟΚ, 77 77 27 17 (Τρίτη-Κυριακή 10:00-13:30, 16:00-18:00).

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου απολογείται για την προκληθείσα ταλαιπωρία.'

Σε επικοινωνία που είχε το ThemaOnline με τον πρωταγωνιστή της παράστασης, Λώρη Λοϊζίδη, επιβεβαιώθηκε ότι ο ηθοποιός που είναι άρρωστος δεν είναι άλλος από τον ίδιο. 

Ο πρωταγωνιστής με δυσκολία κατάφερνε να μας μιλήσει και μας επιβαβαίωσε ότι ταλαιπωρείται από κάτι περαστικό. 

Εμείς του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.