Ακυρώθηκε η παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ» - Αιτία ο Λώρης Λοϊζίδης

Ακυρώθηκε η παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ» - Αιτία ο Λώρης Λοϊζίδης

Με ανακοίνωσή του ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ανακοίνωσε την ακύρωση της παράστασης του έργου «Συρανό ντε Μπερζεράκ» για την Παρασκευή, 18/1. 

Η ανακοίνωση του ΘΟΚ έγραφε: 'Ακυρώνεται η παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ» την Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου.

Λόγω ασθένειας ηθοποιού, η προγραμματισμένη αυριανή παράσταση (18 Ιανουαρίου) του έργου «Συρανό ντε Μπερζεράκ» στην Κεντρική Σκηνή ακυρώνεται.

Όσοι έχουν προκρατήσει ή αγοράσει εισιτήρια παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το ταμείο του ΘΟΚ, 77 77 27 17 (Τρίτη-Κυριακή 10:00-13:30, 16:00-18:00).

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου απολογείται για την προκληθείσα ταλαιπωρία.'

Σε επικοινωνία που είχε το ThemaOnline με τον πρωταγωνιστή της παράστασης, Λώρη Λοϊζίδη, επιβεβαιώθηκε ότι ο ηθοποιός που είναι άρρωστος δεν είναι άλλος από τον ίδιο. 

Ο πρωταγωνιστής με δυσκολία κατάφερνε να μας μιλήσει και μας επιβαβαίωσε ότι ταλαιπωρείται από κάτι περαστικό. 

Εμείς του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!