Γνώριζε το ΔΡΑΜΑ τους ο Φανούρης

Γνώριζε το ΔΡΑΜΑ τους ο Φανούρης

Μια φανέλα στη σύζυγο του αδικοχαμένου Πανίκου Μακρίδη, έδωσε στη σύζυγο του Κασσάνδρα, χθες πριν το παιχνίδι στο ΓΣΠ ο Φανούρης Κωνσταντίνου.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, γνώριζε για το δράμα της εν λόγω οικογένειας, αφού ζουν και εργάζονται στη Λεμεσό. Διατηρεί από χρόνια σχέσεις με την οικογένεια της συζύγου του Πανίκου.  

Φυσικά αυτές οι θλιβερές ιστορίες, δεν έχουν χρώμα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE