ΚΥΠΡΟΣ: «Κυνήγι θησαυρού» με το κρατικό λαχείο- «Ψάχνουν με το κερί» μετά τα 5 τζάκποτ

ΚΥΠΡΟΣ: «Κυνήγι θησαυρού» με το κρατικό λαχείο-  «Ψάχνουν με το κερί» μετά τα 5 τζάκποτ

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου ένας υπερτυχερός θα κερδίσει 300.000 ευρώ μετά τα πέντε διαδοχικά τζάκποτ.

Όπως σημειώνεται η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» και ο συνάδελφος Βάσος Βασιλείου αρκετοί φίλοι του λαχείου δεν το βρίσκουν πουθενά, αφού φαίνεται να έχει γίνει ανάρπαστο μιας και το ποσό έχει ανέβει αρκετά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα έχουν εκδοθεί μόνο 50.000 λαχεία προς δύο ευρώ και αν κάποιος ήθελε να αγοράσει όλη την «παρτίδα» θα έδινε 100.000 ευρώ με σίγουρο κέρδος πέραν των 300 χιλιάδων.

Στην Κύπρο υπάρχουν 15 πράκτορες που προμηθεύουν με λαχεία τους λαχειοπώλες και έτσι είναι σχεδόν αδύνατη η μεμονωμένη αγορά τους, ωστόσο φαίνεται πως αρκετός κόσμος προχώρησε σε μεγάλη αγορά λαχνών καθώς το ποσό είναι ιδιαίτερα ελκυστικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE